h

Comité vraagt McDonald's om hulp

7 juni 2004

Comité vraagt McDonald's om hulp

Bieb
Wil de derde McDonald's vestiging van Almelo, met thema boeken, de bibliotheekactie ondersteunen?

Zaterdag is de derde McDonald's vestiging in Almelo geopend met het thema ‘boeken'. Het comité ‘Bezuinigen Bieb is verlies Boeken' vraagt daarom of de McDonald's het lezen van boeken echt belangrijk vindt en zich ook wil inzetten voor het behoud van de bibliotheek.

Dinsdagmiddag 8 juni om 14.00 uur bezoekt het comité de McDonald's vestiging en overhandigd hen een aantal posters en handtekeningenlijsten. De McDonald's kan deze posters ophangen in het restaurant en elke klant vragen hun handtekening te zetten voor het behoud van de bibliotheek.

De McDonald's vestiging heeft een speciaal gedeelte van het restaurant ingericht waar kinderen kunnen lezen. Daaruit blijkt dat McDonald's het belangrijk vindt dat kinderen gaan lezen en dat het leuk is om te lezen. De boeken die gelezen kunnen worden bij de McDonald's zijn van de bibliotheek afkomstig. Doordat de McDonalds dus ook klant is van de bibliotheek en zelfs kinderen oproepen om (gratis) lid te worden van de bibliotheek verwacht het comité dat de McDonalds vestiging mee zal helpen bij de actie.

U bent hier