h

Blog

9 februari 2018

Parkeertarief ZGT

Een bericht in de krant dat het ziekenhuis in Almelo en Hengelo(ZGT) de parkeertarieven verhoogt. Een verhoging van 50 procent en als reden wordt aangevoerd dat het parkeren bij het MST in Enschede nog duurder is.

Lees verder
3 juli 2016

Een goede raad is..

Het afgelopen half jaar heeft het binnen de SP fractie Almelo heel veel gedraaid om hoe nu verder met het minderheidscollege.
Een ogenschijnlijk groot probleem als je gewend bent aan een meerderheidscollege.

Lees verder
28 november 2014

Een schoon en leefbaar huis?

Vanaf volgend jaar zal er worden gewerkt volgens het principe: een schoon en leefbaar huis. Dit is een zin die al lang door mijn hoofd spookt. Niet omdat ik niet geloof in het werken voor een schoon en leefbaar huis, maar simpelweg omdat het weer een manier is om een politieke beslissing mooier te maken dan hij is. Het camoufleert weer een nieuwe grote bezuiniging. Een grote bezuiniging met grote gevolgen voor zorgafhankelijk Nederland.

Lees verder
19 november 2014

De tomaat van de week gaat naar...

De begroting van 2015 is door de raad van Almelo goedgekeurd. En de begroting is nog sluitend ook. Met een klein overschot van 209.000 euro.
De SP had een amendement voorbereid om het openhouden van het bibliotheek filiaal in de Schelfhorst mogelijk te maken. Kosten: 40.000 per jaar.

Lees verder
11 november 2014

SP Almelo en de Bieb

Een lange adem en doorzettingsvermogen. Dat is wat je als SP-er en als raadslid moet hebben.
Omdat steeds weer actie moet worden genomen om het goede te behouden en dus verslechteringen voor de Almelose medeburger te voorkomen.
Zo strijden we al vanaf het begin van dit jaar voor het behoud van de bibliotheekfunctie in de wijken.

Lees verder
9 juni 2014

Politieke stoelendans, oftewel zetelroof

Teleurgesteld, ja dat ben ik, in mezelf en in een ander. En kwaad ook. Een raadslid van mijn partij waar ik alle vertrouwen in had is uit onze partij gestapt.

Lees verder
2 juli 2013

Vadertje Staat en meerderheid Raad

Onze bijdrage bij de Algemene beschouwing voorjaarsnota 2013 in de Gemeenteraad van Almelo.

Lees verder

U bent hier