h

Nieuws van de afdeling

3 oktober 2022

Uitnodiging boekpresentatie: "5 Decennia activisme in Twente"

Foto: SP

Vrijdag 21 oktober om 15.30 uur wordt het boek AKTIE! over het roerige acktieverleden van Twente gepresenteerd in Metropool Hengelo. Journalist-Historicus Marco Krijnsen schreef dit boek over de opstandige dominee Jan de Jongh en de 'rode missionaris" Jean Rouwet. Twee beroepsactievoerders van het eerste uur.

Lees verder
3 oktober 2022

SP ORGANISEERT EEN OPENBARE AVOND OVER DE GROEIENDE TWEEDELING: WINSTEN NAAR DE MENSEN, KOSTEN OMLAAG.

Foto: SP

Op maandagavond 10 oktober komt SP Kamerlid Sandra Beckerman spreken in Schouwburg Hengelo over de enerzijds groeiende armoede in Nederland terwijl de grote bedrijven meer winsten maken dan ooit.

Lees verder
30 augustus 2022

Huishoudens in de Knel. De SP organiseert vanuit Twente busvervoer naar de grote protestmanifestatie in den Haag

Foto: SP

Op zaterdag 17 september is er een grote demonstratie in den Haag voor een rechtvaardige verdeling van de lasten en de lusten. De SP organiseert vanuit Twente busvervoer per dubbeldekker vanuit Twente voor iedereen die deze oproep tot solidariteit kracht wil bijzetten.

Lees verder
30 april 2022

VAN WIE WORDT ONS GELD! SAMEN RIJK?

Vrijdag 20 mei 2022

Lees verder
22 maart 2022

SP hanteert kandidatenlijst

Foto: SP

De SP afdeling Almelo is blij met het behoud van de 2 raadszetels. Van de kandidaten op de lijst kan Tessa Grobben met voorkeurstemmen de raad in. Zij zal echter niet gebruik van maken van dit recht. Tijdens het vaststellen van de kandidatenlijst, tijdens een algemene ledenvergadering, is de volgorde vastgesteld en is een afweging gemaakt hoe de SP het beste vertegenwoordigd wordt in de raad. Hierbij is gekeken naar competenties en ervaring. 

Lees verder
18 maart 2022

SP stemmers bedankt!

Foto: SP

Dank zij de inzet van alle SP vrijwilligers is het gelukt om in Almelo onze 2 zetels te behouden. De komende 4 jaar zullen we in de raad onze kiezers vertegenwoordigen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier