h

Nieuws van de afdeling

5 april 2018

Gezamenlijke Linkse inzet in Almelo

Foto: SP

Samen met GroenLinks, PvdA en Leefbaar Almelo hebben wij een brief opgesteld die we vanavond hebben overhandigd aan de informateurs.  Onze inzet voor Almelo is duidelijk!

Lees verder
29 maart 2018

Fractie SP opnieuw geïnstalleerd

Foto: SP

Vandaag zijn Gezina van der Ven en Frits Akse opnieuw geïnstalleerd als raadslid voor de SP in Almelo. Na de eerste teleurstelling over de uitslag komt nu de motivatie terug om aan de slag te gaan.

Lees verder
28 maart 2018

Afscheid van SP Raadslid Bas Rol

Foto: SP

Vandaag was de bijzondere raadsvergadering waar afscheid werd genomen van maar liefst 17 raadsleden waaronder onze Bas Rol.

Lees verder
22 maart 2018

SP Stemmers bedankt!

Foto: SP

Na een enerverende avond met voor ons best wel een teleurstellende uitslag willen we onze kiezers hartelijk danken. Dank voor het vertrouwen in ons! De komende jaren zullen we ons met twee zetels in de raad en met veel meer mensen op straat inzetten voor een sociaal Almelo.
 

Lees verder
18 maart 2018

Verkiezingskrant vliegt de deur uit!

Foto: SP

De SP'ers uit Almelo hebben de afgelopen dagen heel wat brievenbussen gevuld met onze verkiezingskrant. Hebt u hem gemist of bekijkt u hem liever digitaal? Dat kan hier!
 

Lees verder
18 maart 2018

SP voert actie tijdens open dag ZGT

Foto: SP

Tijdens de open dag van ZGT waren SP'ers aanwezig om de bezoekers te vragen wat zij van de verhoging van het parkeertarief vinden. Frapant was dat op deze dag het parkeren gratis was. Wat ons betreft is dat zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder

Pagina's

U bent hier