h

Nieuws van de afdeling

9 maart 2019

In actie met PS lijsttrekker Harry Broekhuijs

Foto: SP

Het waaide en regende af en toe stevig in Almelo, maar dat weerhield de afdeling er niet van om actie te voeren voor de PS verkiezingen. Samen met Harry Broekhuijs, onze lijsttrekker in Overijssel, hebben we flyers uitgedeeld en zijn met Almeloers in gesprek gegaan over de problemen die ze ondervinden. Vooral ook opgeroepen om te gaan stemmen. Thuisbijven helpt niet en zal ook geen veranderingen brengen.

Lees verder
7 maart 2019

SP Lijsttrekker PS Overijssel komt zaterdag 9 maart naar de Koornmarkt Almelo

Foto: SP

Maak zaterdag kennis met Harry Broekhuijs, SP lijsttrekker voor PS Overijssel. Op de Koornmarkt in Almelo zal hij zaterdag 9 maart van 11 tot 15 uur graag in gesprek gaan over waar wij als SP voor staan in Overijssel. Welkom in de SP Caravan.

Lees verder
26 februari 2019

SP kraam op de Koornmarkt

Foto: SP

Tijdens de PS campagne staat de SP kraam op 2 maart op de Koornmarkt in Almelo. 

Lees verder
5 februari 2019

Verkiezingsprogramma SP Overijssel

Foto: SP

In dit verkiezingsprogramma vertellen we waar de SP in Overijssel voor staat, waar wij denken dat we naartoe moeten en wat we daarvoor moeten doen. We vertellen dat aan de hand van de onderwerpen waar de provincie over gaat. De kernwaarden van de SP: menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit, zijn de basis voor onze visie en onze voorstellen. Wil je meer weten over de basis van onze visie en waarden? Dat is te lezen in ons beginselprogramma Heel de Mens.

Lees verder
21 januari 2019

Draconische maatregelen Sociaal Domein Almelo betekent een dramatische bezuiniging

Foto: TcTubantia / TcTubantia

Tijdens een interpellatiedebat aangevraagd door de linkse oppositie, bestaande uit Leefbaar Almelo, GroenLinks, PvdA en SP, werd duidelijk dat deze fracties zich grote zorgen maken over de bezuiniging die de coalitie van CDA, VVD, LAS en ChristenUnie voor de komende jaren in het sociale domein heeft aangekondigd. SP Fractievoorzitter Frits Akse vreest dat kwetsbare inwoners de dupe worden. Tijdens de raadsvergadering sprak Frits Akse: "Laten we niet extra bezuinigen en meer kapot maken dan ons lief is".

Lees verder
9 januari 2019

NIEUWJAARSBIJEENKOMST SP HENGELO: START VAN EEN STRIJDBAAR EN STEVIG 2019!

Foto: SP

Iedereen welkom 14 januari in Metropool Hengelo met Ron Meyer SP partijvoorzitter als hoofdgast.

Lees verder

Pagina's

U bent hier