h

Nieuws van de afdeling

3 april 2019

EP VERKIEZINGSBIJEENKOMST

Foto: SP

De Twentse SP afdelingen organiseren een EP verkiezingsavond met lijsttrekker Arnout Hoekstra op dinsdagavond 16 april in Enschede.

Lees verder
3 april 2019

KOM NAAR DE 'ROOD-SWEET 16' OP 18 MEI

Foto: SP

Dit jaar bestaat ROOD maar liefst 16 jaar en dat is reden genoeg voor een feestje! Daarom organiseren wij op 18 mei het ROOD-jubileum waarop iedereen welkom is die actief is bij ROOD of ooit actief is geweest. Het wordt een feestelijke dag waar we terug gaan kijken op 16 jaar ROOD met een programma, muziek en een drankje. 

Lees verder
22 maart 2019

SP Fractie stemt tegen versobering individuele inkomenstoeslag

In de TcTubantia wordt het debat in de raad over het versoberen van de regeling individuele inkomenstoeslag op 19 maart chaotisch genoemd. En daar is geen beter woord voor te vinden om dat te omschrijven zegt Frits Akse, SP fractievoorzitter.

Lees verder
21 maart 2019

SP stemmers bedankt

Foto: SP

De afdeling Almelo bedankt de SP stemmers. Ondanks de tegenvallende resultaten zijn wij dankbaar voor het vertrouwen wat onze kiezers in onze provinciale kandidaten stellen. Wij weten zeker dat de drie gekozen statenleden hun uiterste best zulllen doen om het vertrouwen waar te maken. Als afdeling gaan we verder in onze strijd om Nederland en Almelo socialer te maken.

Lees verder
9 maart 2019

In actie met PS lijsttrekker Harry Broekhuijs

Foto: SP

Het waaide en regende af en toe stevig in Almelo, maar dat weerhield de afdeling er niet van om actie te voeren voor de PS verkiezingen. Samen met Harry Broekhuijs, onze lijsttrekker in Overijssel, hebben we flyers uitgedeeld en zijn met Almeloers in gesprek gegaan over de problemen die ze ondervinden. Vooral ook opgeroepen om te gaan stemmen. Thuisbijven helpt niet en zal ook geen veranderingen brengen.

Lees verder
7 maart 2019

SP Lijsttrekker PS Overijssel komt zaterdag 9 maart naar de Koornmarkt Almelo

Foto: SP

Maak zaterdag kennis met Harry Broekhuijs, SP lijsttrekker voor PS Overijssel. Op de Koornmarkt in Almelo zal hij zaterdag 9 maart van 11 tot 15 uur graag in gesprek gaan over waar wij als SP voor staan in Overijssel. Welkom in de SP Caravan.

Lees verder

Pagina's

U bent hier