h

Nieuws uit 2016

27 september 2016

30 September het Nationaal ZorgFonds in Almelo!

Foto: SP

De campagne voor een Nationaal Zorgfonds is een groot succes. Meer dan 161.000 Nederlanders zijn hier voor. Als lokale SP afdeling hebben wij met een Superzaterdag in de wijk de Riet en met twee keer een  SP kraam op de Koornmarkt in Almelo vele mensen actief gekregen en genoteerd als steunlid van het Nationaal Zorgfonds.
Komende vrijdag 30 september is er een zorgavond in de Bibliotheek in Almelo.

Lees verder
17 september 2016

SP in actie voor het Nationaal ZorgFonds

Foto: SP

De SP afdeling Almelo voerde zaterdag 17 september actie op de Koornmarkt voor het Nationaal ZorgFonds. Wederom blijkt dat veel mensen genoeg hebben van de marktwerking in de zorg.

Lees verder
10 september 2016

SuperZaterdag in Almelo

Foto: SP

Vandaag ging een grote groep Sp'ers, samen met SP Kamerlid Harry van Bommel, de wijk de Riet in. Dit om deur aan deur steun te verzamelen voor het Nationale ZorgFonds.

Lees verder
7 september 2016

SP voert actie voor Nationaal Zorgfonds

Foto: SP

De SP Almelo sluit zich aan bij de landelijke actie voor een Nationaal ZorgFonds. Dit is een initiatief van de Socialistische Partij en een brede maatschappelijke coalitie van mensen die zich uitspreken voor een beter zorgstelsel. De SP Almelo gaat 5.000 zorgkranten huis aan huis verspreiden. Tevens gaat de SP a.s. zaterdag, in de wijk De Riet, langs de deuren. Dit om mensen persoonlijk uit te leggen waarom het belangrijk is om deze ‘actie’ te steunen.

Lees verder
12 augustus 2016

Op naar een Nationaal Zorgfonds

Foto: SP

Zorg, zonder eigen risico

In Nederland moet je kunnen rekenen op de zorg die je nodig hebt. Zo simpel is het.

Lees verder
2 april 2016

SP opent ook meldpunt voor medewerkers ZGT

Foto: SP

In navolging van de SP in Zwolle die onlangs een meldpunt openden voor medewerkers van de Isala-klinieken wordt er nu ook door de SP in Almelo en Hengelo een meldpunt geopend voor medewerkers van het ZGT.
Dit omdat er ook meldingen binnen komen van medewerkers van het ZGT over overbelasting en onacceptabele werkdruk.

Lees verder

Pagina's

U bent hier