h

Nieuws uit 2007

19 december 2007

Gezina van der Ven geïnstalleerd als SP-statenlid

Hedenavond werd Gezina van der Ven – Lodder uit Almelo geïnstalleerd tot lid van Provinciale Staten van Overijssel. Daarmee is de SP fractie na een turbulent half jaar weer op sterkte gebracht om het nieuwe jaar met de volle inzet van vijf leden in te gaan. Hieronder enkele beelden van de installatie. Lees verder...

Lees verder
10 december 2007

Statenfractie SP weer op sterkte

Gezina van der VenGezina van der Ven-Lodder (33) uit Almelo wordt woensdag 19 december geïnstalleerd als nieuw statenlid voor de SP. Daarmee is de SP statenfractie weer op sterkte en wordt een turbulente periode afgesloten.

Lees verder
27 november 2007

SP ook in Borne!

Sinds 14 oktober heeft de SP in Borne een ‘afdeling in oprichting’, sinds 26 november met een eigen website. De afdeling heeft een 9-koppig bestuur en is nu anderhalf jaar bezig en heeft al een aardige naam opgebouwd in Borne. De afdeling heeft het jongste SP-bestuurslid van Nederland (16 jaar) en wellicht de jongste voorzitter (23 jaar). Kortom een afdeling met toekomst! Lees meer..

Lees verder
21 november 2007

Afbraak ontslagbescherming van de baan! (Acties zijn afgelast)

De uitholling van de ontslagbescherming is van de baan. Volgens SP-Kamerlid Paul Ulenbelt is het heel onwaarschijnlijk dat de commissie die de regering heeft ingesteld in juni met nieuwe voorstellen voor afbraak komt. Ulenbelt: “Dit is een geweldige overwinning. Donner heeft een forse nederlaag geleden met als resultaat dat werknemers geen wegwerpartikel worden. Mijn complimenten aan de bonden, de PvdA-fractie en alle werknemers die de druk flink op de ketel hebben gezet."

Lees verder
19 november 2007

Demonstreer mee tegen de versoepeling van het ontslagrecht!

Demonstreer mee tegen de versoepeling van het ontslagrecht!
Op zaterdag 24 november organiseren de gezamenlijke vakbonden demonstraties tegen de versoepeling van het ontslagrecht. Net als de vakbonden ziet de SP werknemers niet als wegwerpartikelen en zijn wij tegen het flitsontslag. Dus roept de SP naast haar leden ook alle werknemers op tot deelname aan deze demonstraties.

Lees verder
10 november 2007

Harry van Bommel in Hengelo

Op maandag 12 november opent het Europese kenniscentrum in Hengelo haar deuren! Op deze openingsavond zal SP-buitenlanddeskundige Harry van Bommel een lezing houden over Europa en de rol die Nederland daarin zal moeten vervullen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier