h

Vacatures bij SP Almelo

28 januari 2006

Vacatures bij SP Almelo

De SP is een partij die zich onderscheidt van anderen. Wij zijn niet alleen in de verkiezingsperiode actief, maar altijd. Wij zijn denkers én doeners. Een lokale SP-afdeling draait volledig op vrijwilligers, die er samen hard aan werken om hun woonplaats socialer te maken. In Almelo kunnen wij ook altijd extra handen en hoofden gebruiken.

We willen namelijk alle posities in de afdeling dubbel bezet hebben. Vele handen maken licht werk. Om je een idee te geven van welke werkzaamheden nou eigenlijk vóórkomen binnen onze afdeling, is er deze "vacaturebank". Voor alle werkzaamheden geldt trouwens dat ze zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt zijn en dat het gaat om onbetaald werk. Heb je interesse? Laat het ons weten!

Kraam op de Koornmarkt

Hulpdienstmedewerker
Mensen die problemen tegenkomen en bij instanties van het kastje naar de muur worden gestuurd, of het moeilijk vinden om een brief te schrijven, kunnen een beroep doen op onze Hulpdienst. Omdat ons heel wat vragen bereikt, kunnen we nooit genoeg Hulpdienstmedewerkers hebben! Je krijgt als beginnende Hulpdienstmedewerker genoeg ondersteuning vanuit de landelijke SP; je krijgt zelfs een gratis cursus van 1 zaterdag aangeboden door de SP.

Ledenbezoeker
Het is belangrijk te weten wie je leden zijn. Daarom zoeken we mensen, die mee willen helpen met het bezoeken van nieuwe leden. De kennismaking vindt plaats aan huis, aan de hand van een enquête. Je wordt niet gelijk in het diepe gegooid; je mag natuurlijk eerst de kunst afkijken van ervaren ledenbezoekers.

Wijkambassadeur
Ben je goed op de hoogte van wat er in jouw wijk speelt? Ken je jouw wijk op je duimpje? Dan is het iets voor jou om je aan te melden als wijkambassadeur. Je signaleert in jouw wijk, mensen benaderen je met vragen of opmerkingen en waar je kunt help je deze mensen. Je werkt nauw samen met het bestuur en onze raadsleden. Vermeld je in je reactie even in welke wijk je woont.

Tribunebezorger
In ieder deel van Almelo hebben wij leden. Een Tribunebezorger heeft een vaste wijk, zo groot als hij of zij wil. Vind je het leuk om eens per maand je buurt door te fietsen om Tribunes te bezorgen…. Dan zoeken wij jou!

Medewerker V-team
De naam V-team staat voor Verkiezings-team. Een groep mensen die zich bezig houdt met hoe onze campagne er uit komt te zien.

Huis-aan-huis folderbezorger
Regelmatig laten wij via landelijke of lokale huis-aan-huis folders van ons horen. Dat doen we om mensen te informeren over belangrijke politieke zaken en hen te stimuleren om in actie te komen. Zou jij het leuk vinden om af en toe te folderen, laat het weten. En: je komt nog eens buiten.

Knutselaars
Voor een actie of voor een verkiezingscampagne is het belangrijk dat jouw boodschap eruit springt en duidelijk is. Om wat moois te maken, zijn creatieve denkers en knutselaars van harte welkom.

Poster voor je raam
Iedereen mag zien dat je de SP een warm hart toedraagt. Een manier om dat te doen is met een poster achter je raam of door een bord aan het hekwerk van je balkon. Een straat met een aantal van onze posters is al snel een SP-straat, daar kan niemand meer om heen!

Meedoeners & meedenkers
Ben jij iemand die gespecialiseerd is op één bepaald gebied en je kennis en ervaring wil delen? Blink je uit in iets dat je hier nog niet hebt gelezen en beteken je graag wat voor de afdeling? Neem contact op met ons.

U bent hier