h

Na 3 verkiezingen toch nog een 4de SP verkiezing

5 april 2007

Na 3 verkiezingen toch nog een 4de SP verkiezing

Op 4 april 2007 is er een algemene ledenvergadering geweest en opnieuw moest er gekozen worden. Er werd gekozen voor een nieuw bestuur die het komende jaar hard aan de slag gaat om van de afdeling SP Almelo een goede afdeling te maken.

Spanning tijdens de stemming

Wat is een goede afdeling?
Een goede afdeling is een afdeling die “samen” met haar leden op verschillende terreinen actie onderneemt en misstanden in de samenleving signaleert. En daar ook daadwerkelijk iets mee probeert te doen.

Hiervoor kunnen wij alle hulp gebruiken, u als lid kunt onze handen en ogen zijn in de wijken. U kunt uw bevindingen te allen tijde aan ons melden, wellicht kunnen we dan samen werken aan een betere samenleving.

Natuurlijk kan dit nieuwe bestuur dit niet alleen, wij roepen dan ook een ieder op om ons hierbij te helpen. Iedere bijdrage is welkom, hoe klein dan ook. Denk nou niet dat is niets voor mij want wie weet bezit je verborgen talenten waarvan je zelf niet wist dat je ze had.

Met de verkiezing van dit nieuwe bestuur is er een belangrijke wijziging opgetreden namelijk wij hebben
op gepaste wijze afscheid genomen van onze “oude” voorzitter Jan Vissia.

Afscheid van Jan Vissia

Via deze weg willen wij hem nogmaals bedanken voor de grote inzet voor onze afdeling en wij wensen hem een fijne tijd toe, want hij heeft nu vrije tijd genoeg om samen met zijn vrouw Diny te genieten.

Jan kreeg hoe toepasselijk ook een mand gevuld met allerlei artikelen en natuurlijk konden daar de ons zo geliefde tomaten niet aan ontbreken. Ook kreeg hij een dinercheque om samen met Diny, die hem toch regelmatig heeft moeten missen eens een keertje lekker te genieten.
Wij zeggen: “Bon Appetit Jan en Diny”. En natuurlijk tot ziens.

Tomaten voor Jan

Met het afscheid van Jan Vissia is er tegelijk een “nieuwe”
Voorzitter gekozen, namelijk Henk Ringelink. Henk Ringelink zal de komende tijd zich vooral inzetten om de contacten, zeg maar de banden met al onze leden te verstevigen. U zult dus binnenkort nog iets van hem horen.

Het gekozen bestuur bestaat uit:

Voorzitter: Henk Ringelink
Organisatiesecretaris: Gezina van der Ven – Lodder
Algemeen bestuurslid: Joanda Ringelink (Penningmeester)
Algemeen bestuurslid: Javier Cornelissen (Fractievoorzitter)
Algemeen bestuurslid: Marcel Middelkamp
Algemeen bestuurslid: Mia Aaldenberg – Ring (Raadslid)

U bent hier