h

Harry van Bommel spreekt in Enschede over de toekomst van Syrië

14 mei 2013

Harry van Bommel spreekt in Enschede over de toekomst van Syrië

Op maandagavond 27 mei 2013 spreekt SP-Tweede Kamerlid Harry van Bommel tijdens een debatavond in Enschede over de toekomst van Syrië. Met name de vraag of er nog hoop is voor een seculier Syrië staat deze avond centraal. Van Bommel: ‘De situatie in Syrië verslechtert elke maand verder. Het geweld van de kant van het regime neemt steeds verder toe en de oppositiegroepen tegen Assad staan steeds sterker onder controle van radicale islamisten. Het is van het allergrootste belang dat de situatie niet verder escaleert en dat er zo snel mogelijk een einde komt aan het gruwelijke bloedvergieten in Syrië.’

De debatavond vindt plaats in het verenigingsgebouw van de Samenwerkende Democratische Organisaties en wordt georganiseerd door de initiatiefgroep ‘Oorlog is geen Oplossing’ Enschede. Naast Harry van Bommel zullen afgevaardigden van Syrische Alawieten en van Syrische Christenen in Nederland deelnemen aan het debat. Zij zullen onder meer ingaan op de rol van de media in dit conflict, de benarde positie van minderheden in Syrië, de oppositiegroepen in het land en hoe de huidige burgeroorlog tot een einde kan worden gebracht.
 
Datum: 27 mei 2013
Aanvang: 19.30 uur
Plaats: SDO-gebouw, Hoog en Droog 25, Enschede
 
 
 

Reactie toevoegen

U bent hier