h

SP Almelo stuurt fractievoorzitter op excursie!

30 juni 2014

SP Almelo stuurt fractievoorzitter op excursie!

In Almelo was er nogal wat te doen rond de raadsexcursie die georganiseerd was voor de raadsleden om elkaar te leren kennen en informatie op te doen voor het raadswerk. De SP raadsleden kozen, ieder voor zich, er voor om niet mee te gaan. Dit werd niet door iedereen gewaardeerd. Er kwamen berichten binnen dat de raadsleden van de SP zichzelf buiten de maatschappij zouden plaatsen door niet mee te gaan met deze raadsexcursie.

De SP heeft een ander beeld van in de maatschappij staan en om er voor te zorgen dat de fractievoorzitter van de SP midden in de maatschappij blijft staan, wordt hem een excursie aangeboden door de Almelose SP afdeling.

Deze excursie zal hem op 5 juli leiden naar de Koornmarkt in Almelo waar hij, samen met leden van de afdeling, tomatensoep zal uitdelen aan het winkelend publiek op de Koornmarkt. Ook zal hij aandacht vragen voor onze actie tegen het sluiten van de verzorgingshuizen. Wat de SP betreft vindt je de maatschappij vooral tussen de mensen, dus daar gaan we staan.

U bent hier