h

Reactie vertrek wethouders Bruggink en Van Marle

13 november 2015

Reactie vertrek wethouders Bruggink en Van Marle

Zojuist heeft de SP fractie kennis genomen van het persbericht waarin het aftreden van wethouders van Marle en Bruggink is aangekondigd. In de komende raadsvergadering zullen beiden een verklaring afleggen hierover.

De SP fractie heeft op een prettige manier met beide wethouders samengewerkt en betreurt deze gang van zaken maar heeft respect voor hun besluit. Wij willen graag dat, voor de toekomst van onze stad, we op korte termijn een oplossing vinden voor deze ontstane situatie. Als SP fractie willen we graag blijven meewerken aan de vele en moeilijke vraagstukken die er nog liggen en de opgave die wij mede op ons hebben genomen tot een goed einde brengen.

U bent hier