h

Mineke Heitink verlaat Raad Almelo

21 juni 2017

Mineke Heitink verlaat Raad Almelo

Door afnemende gezondheid heeft ons Raadslid Mineke Heitink helaas moeten besluiten om te stoppen met haar Raadswerk. Dit vinden we erg spijtig maar we hebben zeker begrip voor haar besluit. We wensen haar het beste en danken haar hartelijk voor alle jaren waarin ze actief was voor onze afdeling.

Vanaf 2002 is Mineke actief geweest voor afdeling Almelo. Eerst in het bestuur en sinds we in de raad zitten had ze daar een plek. Bij de SP kraam helpen, folderen, buurten, niets was haar te gek. In de raad zette ze zich met hart en ziel in, waarbij haar hart vaak voor op de tong lag als het ging om zorg  en het sociale domein.

Wij zullen haar daar zeker missen.

In de raadsvergadering van 29 juni zal afscheid genomen worden van Mineke en zal Gezina van der Ven haar plaats innemen.

 

U bent hier