h

SP Almelo doet de tomatensoep in de verkoop

14 december 2017

SP Almelo doet de tomatensoep in de verkoop

Foto: SP

Aanstaande zondag staat de SP Almelo met een kraam op de Doelenkerstmarkt in de stad. Daar zullen ze hun bekende tomatensoep deze keer niet gratis weggeven maar verkopen.

Lijsttrekker Gezina van der Ven:’ Wij staan op de Kerstmarkt omdat we graag het gesprek aangaan met de inwoners en bezoekers van Almelo. Natuurlijk zouden we om de mensen te verwarmen onze tomatensoep gratis kunnen uitdelen. Maar in deze tijd van het jaar willen we graag aandacht vragen voor mensen die het minder hebben maar ook voor de mensen die het hele jaar door klaar staan om anderen te helpen. In Almelo hebben we veel toppers en daarbij hoort zeker Stichting de Eethoek Almelo. Zij zetten zich belangeloos in voor mensen die helaas nog steeds tussen wal en schip vallen. We hebben daarom besloten om de opbrengsten van de verkoop van onze tomatensoep in zijn geheel aan deze stichting te schenken.’

De Doelenkerstmarkt is aanstaande zondag van 12.00 tot 18.00 in Almelo.

U bent hier