h

Fractie SP opnieuw geïnstalleerd

29 maart 2018

Fractie SP opnieuw geïnstalleerd

Foto: SP

Vandaag zijn Gezina van der Ven en Frits Akse opnieuw geïnstalleerd als raadslid voor de SP in Almelo. Na de eerste teleurstelling over de uitslag komt nu de motivatie terug om aan de slag te gaan.

Fractievoorzitter Gezina van der Ven: 'De samenstelling van de gemeenteraad heeft na de verkiezingen een behoorlijke ruk naar rechts gemaakt. Dat maakt het moeilijk om het beleid in Almelo sociaal te houden of liever nog socialer te krijgen. Toch zullen wij daar voor gaan. We zetten ons in voor een mooie samenwerking met andere sociale partijen in en buiten de raad. We zien dit als een kans om te laten zien waar wij goed in zijn. Verbindingen leggen tussen de raad en de straat en vooral het samen optrekken met mensen voor mensen. We staan er als fractie niet alleen voor, we hebben een fijne groep actieve leden om ons heen waarmee we het verschil kunnen maken.'

U bent hier