h

Afscheid van Wethouder Cornelissen

22 juni 2018

Afscheid van Wethouder Cornelissen

In een bijzondere raadsvergadering werd er afscheid genomen van onze Wethouder Javier Cornelissen.

Cornelissen was sinds 2014 SP Wethouder in Almelo. Hij werd door de burgemeester geroemd om zijn manier van samenwerken, zijn loyaliteit, eigenheid en zijn humor. Fractievoorzitter Gezina van der Ven sprak de volgende woorden: " Voorzitter,

U heeft me gevraagd om een woordje te doen ter ere van het afscheid van Wethouder Javier Cornelissen, natuurlijk doe ik dat graag, maar lastig vind ik het wel,
Vooral ook omdat het voor mij niet als een afscheid voelt, voor ons als SP afdeling Almelo voelt het niet als een afscheid maar juist alsof we hem eindelijk terug krijgen. We hebben hem met trots uitgeleend dat wel hoor, maar we zien hem graag terug in onze afdeling, op straat en vooral tussen de mensen.
Wij kijken met trots terug op de afgelopen 4 jaar. We hadden een wethouder die bij zichzelf bleef, zoals we hem kennen, een SP’er in hart en nieren die bij alles zich afvraagt “en wat hebben de mensen hieraan’ Een wethouder die samen werkte met wie dan ook, om zich juist samen met de mensen in te zetten voor de mensen. Gewoon back to basic, waar gaat het nou eenmaal om. Best verfrissend toch? Het waren turbulente jaren, zowel bestuurlijk als prive. Als je jongste zoon ervoor kiest om geboren te worden tijdens de installatievergadering ja dan weet je het wel, drukte alom natuurlijk. Maar toch stond daar een SP wethouder om trots op te zijn!

Daarom Javier heel erg bedankt voor je harde werk de afgelopen jaren, voor ons mooie Almelo, en welkom terug in onze SP Afdeling!

U bent hier