h

Verjonging in de SP fractie

13 september 2018

Verjonging in de SP fractie

De 29 jarige Hans Teunis maakt binnenkort zijn entree in de SP fractie van de gemeenteraad in Almelo. Hans is ICT’er en in zijn vrije tijd een actief SP’er. Hans: "De SP past bij mij omdat het zich inzet tegen onrechtvaardigheid in de maatschappij. Hiervoor moeten we samen strijden omdat je individueel niets kan bereiken. In de raad zal ik me dan ook inzetten tegen onrechtvaardigheid en voor een sociaal Almelo."

Hans vervangt Gezina van der Ven die in verband met haar baan de noodzaak voelt om te stoppen met haar politieke werk. Gezina: “Begin maart dit jaar kreeg ik onverwacht een nieuwe baan, en wel mijn droombaan. Vol passie kan ik me inzetten voor het verbeteren van de sector waar ik zo van hou. Dit heeft me echter ook doen ervaren dat er naast een passievolle baan en een druk gezin geen ruimte meer is voor een passievolle hobby. Dat is wat de politiek zestien jaar voor mij geweest is. Met spijt in mijn hart moet ik constateren dat ik momenteel tekortschiet als SP’er en als raadslid en zo doe ik mezelf ook te kort.”

U bent hier