h

SP fractie voorkomt extra verhoging gehandicaptenparkeerkaart.

22 december 2018

SP fractie voorkomt extra verhoging gehandicaptenparkeerkaart.

Foto: Frits Akse

De SP fractie heeft in de laatste raadsvergadering van 2018 door het indienen van een amendement er voor gezorgd dat de extra verhoging van de gehandicaptenkaart niet door gaat. 

Frits Akse: Toen duidelijk werd dat het college de diverse parkeerkaarten met 11 en 57 % wilde verhogen heeft onze fractie het initiatief genomen om met een amendement de verhoging tegen te houden. Het college wil kostendekkende leges hanteren voor alle werkzaamheden die de gemeente doet voor haar inwoners. Maar dat zou voor gehandicapten die toch al vaak veel extra onkosten hebben onredelijk uitpakken. Gelukkig was de raad het bijna unaniem met ons eens en werd ons amendement met 30 voor en 1 tegen aangenomen.

U bent hier