h

Succesvolle superzaterdag Hof van Twente

6 december 2019

Succesvolle superzaterdag Hof van Twente

Foto: SP

Twee leden van SP Almelo hebben 30 november deel genomen aan de superzaterdag in Hof van Twente.

Zij gingen met meer dan 25 andere enthousiaste SP-ers in Delden de buurten in om in gesprek te gaan met inwoners over wat er leeft in hun buurt. Beurtelings organiseert elke lokale SP afdeling een dergelijke zaterdag om samen met SP leden uit heel Overijssel actief met mensen in gesprek te gaan. Over hun buurt, hun stad en alles wat hun bezig houdt. Zo houden we direct contact met onze kiezers en sympathisanten en kunnen zo ook eventuele misstanden in hun buurt aanpakken. Samen met de buurt natuurlijk. Het was een geslaagde dag met ook voor november prachtig weer. Veel gehoorde opmerking: Wat goed dat jullie ook buiten verkiezingstijd de mensen opzoeken!

U bent hier