h
30 augustus 2022

Huishoudens in de Knel. De SP organiseert vanuit Twente busvervoer naar de grote protestmanifestatie in den Haag

Foto: SP

Op zaterdag 17 september is er een grote demonstratie in den Haag voor een rechtvaardige verdeling van de lasten en de lusten. De SP organiseert vanuit Twente busvervoer per dubbeldekker vanuit Twente voor iedereen die deze oproep tot solidariteit kracht wil bijzetten.

Lees verder
30 april 2022

VAN WIE WORDT ONS GELD! SAMEN RIJK?

Vrijdag 20 mei 2022

Lees verder
18 maart 2022

SP stemmers bedankt!

Foto: SP

Dank zij de inzet van alle SP vrijwilligers is het gelukt om in Almelo onze 2 zetels te behouden. De komende 4 jaar zullen we in de raad onze kiezers vertegenwoordigen.

Lees verder
22 februari 2022

SP Almelo bij AAVISIE

Foto: SP

Frits Akse vertelt in een videoproductie van AAVISIE wat de SP wil bereiken in Almelo. Alle partijen die in Almelo meedoen aan de gemeentraadsverkiezingen hebben een videobooschap voor de kiezers kunnen laten maken bij AAVISIE. U kunt hier de video bekijken.

Lees verder
2 februari 2022

SP organiseert 12 februari busvervoer vanuit Twente naar grote AOW en Pensioendemonstratie in Utrecht

Foto: SP

Het kabinet wil het minimumloon verhogen, maar de AOW daarvan loskoppelen. Daardoor komen ouderen die rond moeten komen van alleen een AOW fors op achterstand. Door de stijgende prijzen wordt hun inkomen sowieso al minder waard! Dat wil de SP niet laten gebeuren en organiseert een demonstratie tegen deze loskoppeling en pleit tevens voor het loslaten van het pensioenakkoord, onder het motto “Iedereen heeft recht op een goede oude dag vanaf 65 jaar”. Ze organiseert daarom een grote landelijke demonstratie op zaterdag 12 februari in Utrecht.

Lees verder
14 januari 2022

Digitale nieuwjaarsbijeenkomst SP Hengelo op 17 januari

De geplande jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst van de SP in Hengelo gaat ook dit jaar door!

Lees verder
8 januari 2022

17 januari Lilian Marijnissen te gast in Hengelo

Foto: SP

Maandagavond 17 januari houdt de SP Hengelo haar jaarlijkse opening van het politieke seizoen. Deze zal plaatsvinden in popcentrum Metropool, Industrieplein 10, naast het NS station.

Lees verder
5 oktober 2021

SP: 17 OKTOBER BUSVERVOER VANUIT TWENTE NAAR GROTE WOONCRISISDEMONSTRATIE IN ROTTERDAM

Foto: SP

Na een zeer druk bezocht woonprotest in Amsterdam, waarbij op 12 september 15.000 demonstranten bijeen kwamen staat er als vervolg een grotere demonstratie op stapel.

Lees verder
25 augustus 2021

Nieuw bestuur geïnstalleerd.

Tijdens de ALV op 24 augustus is een nieuw bestuur geïnstalleerd. Daarmee is het bestuur weer op volle sterkte en klaar om de komende jaren weer actief het SP geluid te laten horen.

Lees verder
15 februari 2021

SP fractie wil een "Woonplicht" en stelt hierover vragen aan het college van ALmelo

Foto: Gemeente Almelo / Woonvisie

De SP fractie wil van het college weten hoe ze denkt over een woonplicht voor kopers van een woning. Er zijn al gemeenten die dit hebben ingesteld zodat beleggers woningen niet kunnen wegkapen voor de neus van starters en jonge gezinnen.

Lees verder

Pagina's